Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN belysnings- og belysningsprojekt

Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN lys- og belysningsprojekt (1)

Den blå galakse og floden suser sammen, neonlyset og -skyggen er smadret ind i de funklende bølger, vandfarven og natfarven er integreret... For nylig fandt folk ud af, at Zhongshan Cuiheng New District er "lyst" - belysningen projekt af den centrale demonstrationssektion af Binhe Renovation Water Conservancy Project. Cuiheng New District går ind i sidste fase og har en ny skelsættende nattescene og check-in point.

I startområdet for det nye område vil der blive bygget et landskab ved vandet rundt om øen med "en akse, en ring, fem kerner, flere noder og flere korridorer", og parklandskaber som Cuihu Park, Zhongshan Cuiheng National Wetland Park, Binhai Parent-child Park og urban stue vil blive forbundet i serie og konstrueret.En kystlinje ved vandet for at skabe en "Elegant City" i Bay Area.Cuihu Park er den mest afslappende og behagelige.

Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN lys- og belysningsprojekt (4)
Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN lys- og belysningsprojekt (5)

Hele parken er opdelt i tre områder: Cuihu Tourist Area, Ecological Wetland Popular Science Exhibition Area (langs Central River) og Leisure Coastal Landscape Area (langs Hengsanyong), hvoraf henholdsvis område A og område BC er. Der vil også være en boulevard på omkring 8,6 kilometer i BC-afsnittet, og der vil blive indrettet faciliteter som delecykler for at lette de trængende masser.

WANJIN Lighting er ansvarlig for lysdesignet af belysningsprojektet efter temaet "Vibrant Cuiheng, New Urban Rhythm", styret af konceptet med grøn og miljøbeskyttelsesbelysning, og vedtager det topteknologiske natbelysningssystem med lavt kulstof, miljømæssigt beskyttelse, energibesparelse og intelligent numerisk styring., i henhold til helligdage og arbejdsdage produceres forskellige lyseffekter, der fremhæver den harmoniske økologi af mennesker og træer, mennesker og blomster, mennesker og græs og mennesker og vand i parken.

Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN lys- og belysningsprojekt (7)
Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN lys- og belysningsprojekt (6)
Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN lys- og belysningsprojekt (8)

Cuiheng New District vil fokusere på at bygge den centrale demonstrationsdel af vandbevaringsprojektet ved flodbredden for at demonstrere det nye distrikts økologiske vitalitet.Demonstrationsafsnittet er forbundet med Cuihu Park i nord og Future Avenue i øst.Det dækker et areal på omkring 77.300 kvadratmeter og er fordelt langs den østlige og vestlige bred af Maolong-vandvejen.Omkring 600 meter skabes i alt tre markante zoner, nemlig "legevådområdet" på østbredden, "vandkantens tætte skovområde" og "Muling-blomsterstiområdet" på vestbredden.

Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN lys- og belysningsprojekt (9)
Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN lys- og belysningsprojekt (11)
Cuihu Park, Cuiheng New District, Zhongshan-WANJIN lys- og belysningsprojekt (13)

Indlægstid: Jun-03-2019