Nanjing International Expo Center

Nanjing International Expo Center (1)

Projektet er et Nanjing International Expo Center designet af tvsdesign, et planlægnings- og arkitektonisk designfirma i verdensklasse.Belysningen er realiseret af teknologi og produkter leveret af WANJIN Lighting.National Expo Center trækker på den lokale humanistiske ånd og naturlige miljøkarakteristika i den gamle hovedstad i de seks dynastier og vil blive endnu et centralt vartegn i Hexi New Town.

Tvsdesigns chefdesigner Kevin Gordon sagde: "Ved at stole på Nanjings historiske baggrund og naturlige miljø er vores design navngivet 'Tiger Crawling Dragon Pan', som symboliserer Zhongshan som en snoet krumbukkende drage, og Qingliang Mountain som en hugsiddende Tigre."I mere end 2.400 år har ti dynastier i kinesisk historie etableret Nanjing som deres hovedstad, fordi de omkringliggende bjerge og den bølgende Yangtze-flod kan tjene som naturlige barrierer, og disse naturlige miljøer har også skabt Nanjings unikke stil.

Nanjing International Expo Center (2)
Nanjing International Expo Center (10)

National Expo Center afspejler det storslåede landskab omkring det, hvilket giver besøgende mulighed for at værdsætte Nanjings unikke naturlige skønhed og lange historie.

Nanjing International Expo Center er investeret og bygget af Nanjing Hexi New District statsejede Assets Management (Group) Co., Ltd. Det er et mesterværk af amerikansk TVS-virksomhed, der integrerer essensen af ​​kinesisk og vestlig arkitektonisk design.De 9 store udstillingshaller i National Expo Center har kun én etage, men udstillingsarealet af hver udstillingshal er 12.000 kvadratmeter, med en længde på 162 meter, en bredde på 72 meter og en fri højde på 14 til 22 meter.

https://www.wanjinlighting.com/
https://www.wanjinlighting.com/

105 meter, 68 meter bred, standard fodboldbanen er større, og der er ikke en eneste søjle i pavillonen.Planen og det store rumdesign af det nationale udstillingscenter er at tilpasse sig karakteristikaene ved moderne udstillinger, som ikke kun kan opdele rummet frit, men også lette lastning og losning af storstilet udstyr, især maskiner og formudstillinger.Den perfekte konferencefunktion er en anden funktion ved National Expo Center.

Nanjing International Expo Conference Center har et samlet areal på 46.500 kvadratmeter og har kraftfulde konferencefaciliteter og funktioner.Den 5.000 kvadratmeter store Zhonghua Hall, den 2.000 kvadratmeter store Zijin Hall, den 1.300 kvadratmeter store Zhongshan Hall og 14 værelser, der varierer i størrelse fra 40 til 400 kvadratmeter. Der er forskellige konferencelokaler, kinesiske og vestlige restauranter, 17 selskabslokaler og 252 gæsteværelser med komplette faciliteter.Det er et ideelt valg for forretningsfolk.

Nanjing International Expo Center (9)
Nanjing International Expo Center (14)
Nanjing International Expo Center (11)
Nanjing International Expo Center (12)

Indlægstid: 20-jul-2022